Now Reading
‘Memphis’ intikken op Twitter leidt tot verbanning

‘Memphis’ intikken op Twitter leidt tot verbanning

OnrOzy.nl

Of het nu gaat om de voetballer, de Egyptische ruïnestad of de geboorteplaats van de rock-‘n-roll, wie dit weekend het woord Memphis noemde op Twitter, werd prompt van het platform verbannen. Een foutje, zegt het sociale medium nu.

De bug viel sportfans als eerste op, toen alle berichten over Memphis Depay door Twitter werden verboden. “Je mag geen privégegevens van andere personen plaatsen zonder hun uitdrukkelijke toestemming”, stond er in de waarschuwing die verbaasde gebruikers ontvingen.

Ook fans van basketbalteam Memphis Grizzlies uit de Amerikaanse staat Tennessee werd verboden de verloren wedstrijd tegen de Oklahoma City Thunder te bespreken. Het team zelf had het uit voorzorg maar over “het m-woord”.

See Also

De club van Depay, Olympique Lyon, kon er wel om lachen. “Zwaar weekend, he?”, twitterde OL naar het officiële account van de stad Memphis. Ook vroegen ze zich bij een foto van hun speler af of hij alweer besproken mocht worden.

Link naar origineel bericht

© 2020 OnrOzy.nl is an OzyMedia website. Designed by Creatink. All Rights Reserved.

Scroll To Top