Now Reading
Russische diplomaten duwen zichzelf per trolley Noord-Korea uit

Russische diplomaten duwen zichzelf per trolley Noord-Korea uit

OnrOzy.nl

Ambtenaren van het Russisische ministerie van Buitenlandse Zaken begroetten hen op een station aan de Russische kant van de grens. De reis tot de grens duurde 34 uur. “Aangezien al het passagiersverkeer is gestopt, was het een lange en moeilijke reis om thuis te komen”, meldt het Russische ministerie op Facebook. Aan de Russische kant reisde de groep met de bus door naar de luchthaven van Vladivostok.

Het afgelopen jaar hebben veel buitenlandse diplomaten Noord-Korea verlaten en zijn westerse ambassades gesloten. De meeste reizigers gingen over land en staken de grens met China over. Alleen in maart vorig jaar was er een vlucht naar Vladivostok, waar diplomaten uit Duitsland, Rusland, Frankrijk, Zwitserland, Polen, Roemenië, Mongolië en Egypte gebruik van maakten.

See Also

Noord-Korea claimt geen coronagevallen binnen zijn grenzen te hebben en verplicht buitenlanders in quarantaine te gaan.

Link naar origineel bericht

© 2020 OnrOzy.nl is an OzyMedia website. Designed by Creatink. All Rights Reserved.

Scroll To Top