Now Reading
Kandidaat-Kamerlid VVD helpt bij geboorte zoon langs de weg

Kandidaat-Kamerlid VVD helpt bij geboorte zoon langs de weg

OnrOzy.nl

VVD-kandidaat-Kamerlid Eelco Heinen is voor de tweede keer vader geworden van een zoon. Dat zou waarschijnlijk normaal geen nieuwsbericht hebben opgeleverd, maar de bevalling gebeurde onder bijzondere omstandigheden: in de auto langs de kant van de weg.

Heinen en zijn vrouw waren in de nacht van woensdag op donderdag op weg naar het ziekenhuis, toen de baby zich al aandiende. De VVD’er heeft zijn vrouw toen geholpen bij de bevalling. Hij heeft in de auto zelf de navelstreng doorgeknipt.

See Also

Heinen twittert dat politieke campagnes vol verrassingen zitten. “Zoals plotseling zelf je zoon op de wereld zetten, midden in de nacht, in de auto langs de weg.”

Link naar origineel bericht

© 2020 OnrOzy.nl is an OzyMedia website. Designed by Creatink. All Rights Reserved.

Scroll To Top