Now Reading
Engelse dorpsrel leidt tot hilariteit op sociale media

Engelse dorpsrel leidt tot hilariteit op sociale media

Beelden van een uit de hand gelopen dorpsvergadering worden door veel Britten gedeeld op sociale media. De Zoomvergadering in Handforth werd geleid door een nieuwkomer, Jacky Weaver, die was gevraagd omdat eerder ook al was gebleken dat het houden van een ordelijke vergadering lastig was voor de dorpsvertegenwoordigers, schrijft The Guardian.

Haar leidende rol als clerk werd lang niet door iedereen gerespecteerd, zoals snel duidelijk werd. Nadat Weaver had verteld dat iedereen elkaar aan het woord moest laten, en zij anders zou ingrijpen, verklaarde voorzitter Brian Tolver de hele vergadering illegaal. “Jij hebt hier geen autoriteit”, zei hij.

See Also

Daarop verwijderde Weaver hem subiet uit de Zoom-vergadering:

Link naar origineel bericht

© 2020 OnrOzy.nl is an OzyMedia website. Designed by Creatink. All Rights Reserved.

Scroll To Top