Entertainment

Disney maakt toch Amy Adams' 'The Woman in the Window'


Een van de laatste films uit de stal van FOX 2000 wordt toch overgenomen door Disney. De boekverfilming van The Woman in the Window, de grote bestseller van auteur A.J Finn uit 2018, heeft het releasejaar 2020 meegekregen.

Door een flinke hoeveelheid reshoots aan de film tilt Disney de film over het jaar 2019 heen en komt hij (naar alle waarschijnlijkheid) in het najaar van 2020 uit. De dragende hoofdrolspeelster is Amy Adams. Andere rollen zijn er voor Gary Oldman (The Hitman’s Bodyguard) en Anthony Mackie (Avengers: Infinity War)

Over de film
Anna Fox is naast arts bovenal een kluizenaar. Ze woont alleen in New York en verlaat praktisch nooit haar woning. Dagelijks drinkt ze veel wijn, bekijkt ze oude films en denkt bovenal terug aan gelukkigere tijden. Ook is ze niet vies van het bespioneren van haar buren. Tegenover Anna’s huis trekt een nieuw gezin in: de Russells. Ze lijken een perfecte familie. Maar wanneer Anna op een avond uit haar raam kijkt en iets ziet wat ze eigenlijk niet zou mogen, begint haar wereld in elkaar te storten. Niet alleen worden haar schokkende geheimen blootgelegd, ook weet ze niet meer wat echt is, wat verzonnen is en wie er nou eigenlijk in gevaar verkeerd

The Woman in the Window lijkt af te stevenen naar een release van 4 oktober 2020.

Bron: Filmtotaal

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *