Entertainment

Dave Bautista haalt hard uit naar Fast & Furious franchise


Dave Bautista is sinds een paar jaar lastig uit de filmindustrie weg te denken. Zo heeft de ex-worstelaar al meerdere grote filmrollen weten te scoren, zoals in o.a. Spectre, Blade Runner 2049 en speelt hij Drax in meerdere MCU films. Sommigen hopen hem ook te zien in een Fast & Furious film, zodat hij op de vuist kan gaan met andere krachtpatsers zoals Dwayne Johnson en Vin Diesel, maar dat ziet Bautista zelf niet zitten…

Ex-WWE ster Dwayne Johnson maakt al langere tijd deel uit van de franchise, maar nu heeft ook John Cena een rol weten te bemachtigen in het negende deel. Een fan van Bautista stelde vervolgens voor dat Bautista eveneens een rol zou moeten krijgen in de Fast & Furious 9, zodat we voor het eerst de drie oud-worstelaars samen in één film kunnen zien. Bautista reageerde er persoonlijk op en zei dat dit niet zal gebeuren.

Baustisa’s reactie
Zo zei Bautista op zijn Twitter-pagina: ”Bedankt dat je aan mij hebt gedacht… Maar ik maak liever goede films…”. Dit bericht ging eveneens gepaard met twee misselijke en zieke smiley’s. Het is dus wel duidelijk dat Bautista hier bepaald geen behoefte aan heeft. Toch hoeven we er niet raar van op te kijken. Bautista liet al eerder weten betere films te maken dan zijn oud-collega’s.

Het is natuurlijk ook mogelijk dat Bautista opkomt voor zijn Guardians of the Galaxy partner Groot, die wordt ingesproken door Vin Diesel. Diesel is namelijk al jarenlang een van de grote namen van de Fast & Furious franchise, maar kan het niet goed vinden met Dwayne Johnson.

Niet treuren
Spijtig nieuws dus voor de fans van de Fast & Furious, maar de Bautista-fans hoeven niet te treuren. De acteur heeft namelijk voor heel wat grote films getekend, zoals een vervolg van Guardians of the Galaxy, Denis Villeneuve’s Dune en Zack Snyder’s Army of the Dead.

Bron: Filmtotaal

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *