Entertainment

Er zijn drie soorten ‘Star Wars’-fans: welke ben jij?

Ben jij fan van de Star Wars-films? Of misschien alleen van een bepaalde trilogie in de bekende sciencefictionreeks, gestart in 1977 door George Lucas? Een onderzoek wijst uit dat de fans in drie groepen in te delen zijn.

Het onderzoek werd verricht door Mark H. White II en hij plaatste daarna de fans in drie groepen, namelijk:

Groep 1. Prequel Skeptics
Deze prequelsceptici zetten de originele en de vervolgtrilogie ver boven de prequelfilms. De favoriete films zouden zelfs een 8/10 of hoger krijgen van deze groep.

Groep 2. Saga Lovers
De sageliefhebbers zijn dol op alles wat met de Skywalker Saga te maken heeft en geven de films een waardering van 7 / 10 of hoger. Ze zijn dol op alle films.

Groep 3. TLJ Disowners
Deze groep zit vooral vol met haters van de huidige vervolgreeks. Deze groep heeft een hekel aan The Last Jedi en komt niet verder dan een 2 / 10 voor het meest recente deel. Deze fans zijn vooral liefhebbers van de originele trilogie en werden “verscheurd door The Force Awakens”.

Als je bovenstaande leest, tot welke groep behoor jij dan? Of zou jij je rekenen tot een andere groep Star Wars-fans? En denk jij dat Star Wars: The Rise of Skywalker jou nog tot een andere groep kan bewegen?

Bron: Filmtotaal

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *