Films & zo

Vervolg ‘Transformers: The Last Knight’ aangekondigd


Goed nieuws voor de fans van Transformers: The Last Knight. Er komt namelijk een vervolg op deze film. Dit ondanks dat The Last Knight naar verluidt zo’n $100 miljoen verlies leed en de ontvangst bijzonder bedenkelijk bleek.In gesprek met Cinema heeft producent Lorenzo Di Bonaventura aangegeven dat er wordt gewerkt aan een vervolg op Transformers: The Last Knight uit 2017. Dat er meer films zouden komen in de frachise was wel duidelijk, maar dat er ook een zesde “saga-film” zou verschijnen, was niet bekend. Die reeks leek door het floppen van The Last Knight afgerond. Volgens de producent speelt deze nieuwe sagafilm zich af tijdens “de belangrijkste familiefilmreeks en na de gebeurtenissen in Transformers: The Last Knight.”

Ook Bumblebee 2
Overigens bevestigde Di Bonaventura dat er ook een vervolg komt op Bumblebee, de prequel-solofilm van Travis Knight van eind verleden jaar. Die film werd enorm goed ontvangen en door een beperkter kostenplaatje wist deze wel winst te noteren.

powered by Filmtotaal

Related posts

Meryl Streep wordt voor het eerst oma

OnrOzy NL

Mooie ‘Blade Runner 2049’-actrice in ‘Knives Out’ van Rian Johnson

OnrOzy NL

Afbeelding ‘Avengers 4’ toont nieuw team en Captain Marvel!

OnrOzy NL
Aan het laden....