Films & zo

Eerste foto Thanos in ‘Avengers: Endgame’!


Hieronder zie je een eerste foto van Thanos. In Avengers: Endgame keert de slechterik van Josh Brolin uiteraard terug en waarschijnlijk zien we hem eerst op een onbekende planeet en dan wel in “the garden”, naar verluidt de plek waar de slechterik tot rust komt na zijn daden in Avengers: Infinity War.

Als eerste de speciale cover van Empire, de zogenaamde ‘Subscriber Cover’. Deze is ontworpen door Vincent McIndoe, overigens niet een persoon die direct aan Marvel verbonden is. Thanos kijkt uit over ‘de tuin’.

Via een Spaanse editie van Empire magazine krijgen we een eerste officiële blik op Thanos. Hieronder zie je een cover met daarop de Eternal. Daarna zie je een tweede cover met de zes originele Avengers, met Robert Downey Jr.’s Tony Stark / Iron Man, Chris Hemsworths Thor, Mark Ruffalo’s Bruce Banner / Hulk, Scarlett Johanssons Natasha Romanova / Black Widow, Chris Evans‘ Steve Rogers / Captain America en Jeremy Renners Clinton Barton / Hawkeye. Vanaf 24 april in de Nederlandse bioscoopzalen.powered by Filmtotaal

Related posts

Nieuwste ‘Halloween’ maakt moordende start!

OnrOzy NL

Spielberg had gruwelijk idee voor ‘Jaws’-vervolg

OnrOzy NL

Marvel Studios maakt ‘Shang-Chi’; trailer ‘Avengers 4’ woensdag online!

OnrOzy NL
Aan het laden....