Films & zo

Marvel en Disney planden terugkeer James Gunn bij ‘Guardians Vol. 3’


Ondanks dat hij werd ontslagen en koos om een film voor “concurrent” Warner Bros. / DC Films te maken, regisseert James Gunn dan toch Guardians of the Galaxy Vol. 3. De filmmaker werd gisteren weer aangesteld. Nu wordt duidelijk dat dit altijd al het plan was van Marvel Studios.

The Hollywood Reporter vult het oorspronkelijke bericht van Deadline aan met het bericht dat Disney en Marvel nooit hebben gezocht naar een andere regisseur. De partijen zouden in het geheim een deal hebben gesloten.

Hint van Dave Bautista
Overigens hintte Dave Bautista recent al naar zijn terugkeer: “Hij veert weer terug, en groots. In de komende 6 tot 8 maanden, volgend jaar, zul je zien hoe James Gunn de bal terugkaatst. En dit zal een enorm statement zijn.” en dat Disney “zich realiseerde dat ze een harde, onbezonnen beslissing hadden genomen, waarschijnlijk niet de beste beslissing.”

Reactie James Gunn
Regisseur Gunn, die voor Guardians Vol. 3 gewoon The Suicide Squad zal schrijven en regisseren, reageerde vrijdag via Twitter en bedankte iedereen die hem steunde de afgelopen maanden.

Grap Taika Waititi
Er waren al wat reacties online te vinden van andere MCU-collega’s. Thor: Ragnarok-regisseur Taika Waititi maakte de grap dat hij dacht de film te regisseren.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 heeft nog geen verschijningsdatum. Aangezien The Suicide Squad midden 2021 verschijnt, lijkt dat kans groot dat de derde Guardians of the Galaxy in 2022 of anders 2023 verschijnt.powered by Filmtotaal

Related posts

‘Willy Wonka’-actrice Diana Sowle (88) overleden

OnrOzy NL

Grootse IMAX-trailer ‘Avengers: Endgame’ | Filmtotaal filmnieuws

OnrOzy NL

Trailer ‘Skyman’ van de man achter ‘The Blair Witch Project’

OnrOzy NL
Aan het laden....