Films & zo

Tyrese Gibson in drie Marvel-films


Van Fast & Furious en Transformers-acteur Tyrese Gibson werd onlangs bekend dat hij een rol heeft in de Marvel-film Morbius van Sony Pictures. Het is nog onbekend welk personage hij speelt, maar het is wel duidelijk dat hij mogelijk terugkeert voor meerdere films.

De acteur, die naar verluidt een FBI agent speelt, onthulde via Instagram dat hij een deal heeft gesloten voor drie films in Sony’s Marvel Universe, mogelijk allen films rond het personage Morbius van Jared Leto (Suicide Squad, Blade Runner 2049). Een andere rol is voor Matt Smith (Terminator: Genisys, Star Wars: Episode IX) die naar verluidt de rol speelt van de slechterik Loxias Crown. Ook zijn er rollen voor Adria Arjona als Martine Bancroft en Jared Harris als Morbius’ mentor.

Hieronder zie je een video vanaf de set, waarin Gibson te zien is. Hij lijkt te schieten op een tegenstander en moet vervolgens een stuntje doen. De film van Safe House en Life-regisseur Daniel Espinosa moet op 10 juli 2020 verschijnen.powered by Filmtotaal

Related posts

Trailer voor ‘Suspiria’! | Filmtotaal filmnieuws

OnrOzy NL

Jared Leto’s Joker krijgt solofilm

OnrOzy NL

'Us' sterker dan 'Captain Marvel' en pakt monsterscore!

OnrOzy NL
Aan het laden....