Films & zo

Ophef rond nieuwe poster ‘Avengers: Endgame’


De trailer voor Avengers: Endgame van gisteren was weinig onthullend. Uiteraard kregen we een nieuwe blik op de opvallende pakken en dook ook Captain Marvel eventjes op. Over het verhaal werd verder weinig weggegeven. De poster is misschien nog wel interessanter!Eerst de ophef. De designers van Marvel Studios waren vergeten om de naam van actrice Danai Gurira op het affiche te vermelden, ondanks dat zij wel te zien is. Het twitterend publiek was er als de kippen bij om Marvel erop te wijzen… Marvel greep in en gaf een vervangend exemplaar uit. Die zie je hieronder.

Veel namen en personages!
Maar dan waar het echt om draait: de poster zelf! Op het affiche zien we naast Josh Brolins slechterik Thanos ook de helden die Infinity War overleefden, met Robert Downey Jr.’s Tony Stark / Iron Man, Chris Hemsworths Thor, Paul Rudds Scott Lang / Ant-Man, Mark Ruffalo’s Bruce Banner / Hulk, Brie Larsons Carol Danvers / Captain Marvel, Danai Gurira’s Okoye, Don Cheadle’s James Rhodes / War Machine, Scarlett Johanssons Natasha Romanova / Black Widow, Karen Gillans Nebula, Chris Evans‘ Steve Rogers / Captain America, Jeremy Renners Clinton Barton / Hawkeye en Bradley Coopers Rocket.

Onderin de poster staan nog een aantal namen vernoemd, met Benedict Wong (Wong), Jon Favreau (Happy Hogan) en Gwyneth Paltrow (Pepper Potts).

Die trailer!
Hieronder zie je nogmaals de trailer. Vanaf 24 april in de Nederlandse bioscoopzalen.

powered by Filmtotaal

Related posts

Beste 'Star Wars'-film blijft (veruit) 'Rogue One'!

OnrOzy NL

Remake van ‘Child’s Play’ in de maak

OnrOzy NL

De vijf beste James Bond slechteriken

OnrOzy NL
Aan het laden....