Films & zo

Op deze dag krijgen we een trailer voor ‘Star Wars: Episode IX’


Het lijkt erop dat we eindelijk weten wanneer er een trailer- en titelonthulling plaatsvinden van Star Wars: Episode IX. Volgende maand heeft de film van regisseur J.J. Abrams een volledig panel tijdens de Star Wars Celebration in Chicago. Dat panel vindt plaats op vrijdag 12 april.Niet alleen zal regisseur Abrams aanwezig zijn bij het panel om over zijn film te vertellen, ook zijn er diverse castleden aanwezig. Wie precies is nog niet helemaal duidelijk, al weten we van Oscar Isaac dat hij in elk geval aanwezig is op de Celebration. We kunnen er daarmee vanuit gaan dat de eerste trailer voor een van de hoogst geanticipeerde films ooit over minder dan een maand te zien is.

Weinig details
In 2017 lanceerde Abrams op soortgelijke wijze de promotie van Star Wars: The Force Awakens en gebeurde dat later ook bij Star Wars: The Last Jedi. Vanaf dat moment zal de promotie vermoedelijk volop van start gaan en kunnen we een poster, titelonthulling en zo nu en dan wat nieuwe foto’s en citaten van cast en crew verwachten. Maak je borst dus maar nat…

Star Wars: Episode IX zal de Skywalker-saga afronden en is vanaf 20 december 2019 in de bioscoop te zien.powered by Filmtotaal

Related posts

Nieuwe data voor ‘Bond 25’, ‘Dune’ en ‘Fast and Furious 9’

OnrOzy NL

Blu-ray review (onterecht?) afgebrande ‘The Predator’

OnrOzy NL

Jo Andres, regisseuse en vrouw van Steve Buscemi, overleden

OnrOzy NL
Aan het laden....