What's happening

Astronauten veilig aangekomen in ISS

Drie astronauten zijn veilig aangekomen in het internationale ruimtestation. Twee van hen zullen extra blij zijn. Een paar maanden geleden mislukte hun poging om naar het ISS te vliegen. Ze moesten zelfs een noodlanding maken.

Ruimtewandeling

Er waren al drie mensen in de ruimte en nu zijn het er zes. Zij gaan allemaal wetenschappelijke proefjes doen en twee vrouwelijke astronauten zijn iets bijzonders van plan. Ze willen samen een ruimtewandeling maken. Het zal de eerste keer zijn dat twee vrouwen dat doen.

powered by Nos.nl

Related posts

Stadsdichter Gouda zoekt armen en benen voor dichtregel-tattoo

OnrOzy NL

De duif van meer dan een miljoen heeft een bodyguard

OnrOzy NL

Kip legt heel bijzonder ei: niet ovaal maar langwerpig

OnrOzy NL
Aan het laden....