Films & zo

007 rijdt een Aston Martin Rapide E in ‘Bond 25’


James Bond heeft al heel wat auto’s verbruikt in zijn roemruchte carrière. Van fraaie Mercedes-Benz versies, twee Lotus Esprits, verschillende Land Rovers, uiteenlopende Fords, flink wat Bentleys tot uiteraard heel veel Aston Martins. Ook in Bond 25 zit 007 weer in een fraai exemplaar!Volgens The Sun zal Bond in de nog titelloze film rijden in een Aston Martin Rapide E, een compleet elektrische wagen van een kwart miljoen pond. Volgens The Sun zou regisseur Cary Fukunaga een groot voorstander zijn geweest voor de prijzige elektrische Aston Martin. Fukunaga zou redelijk “groen” zijn.

Bliksemsnel
Maar de Aston Martin is gerust geen “zuinige” wagen. Deze racewagen rijdt binnen vier seconden naar de 100 kilometer per uur en heeft een topsnelheid van 250 kilometer per uur. Uiteraard met de nodige Bond-gadgets en andere toeters en bellen.

Vanaf 8 april 2020 rijdt Daniel Craigs James Bond de bioscoopzalen in. De concept-versie van de Aston Martin Rapide E:

powered by Filmtotaal

Related posts

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

OnrOzy NL

Kaken 'Venom' in kritiek met monsterscore!

OnrOzy NL

Roseanne Barr vlucht naar Israël

OnrOzy NL
Aan het laden....