Films & zo

‘Star Wars: Episode IX’ groter dan ‘LOTR: Return of the King’


In december gaat Star Wars: Episode IX in première. De film van regisseur J.J. Abrams brengt een einde aan de Skywalker-saga. Alleen al om die reden stond het buiten kijf dat het een grootschalige film zou worden. Maar nu krijgen we een beetje een indicatie van wat we mogen verwachten.

De site We Got This Covered meldt op basis van diverse bronnen dat de film qua schaalgrootte groter is dan The Lord of the Rings: The Return of the King. De film sluit dan ook een trilogie af, die dient als afsluiter van een saga die meer dan veertig jaar geleden begonnen werd. De verwachtingen waren dan ook enorm.

Grootschaliger dan ooit
Naar het schijnt zullen fans van de franchise compleet weggeblazen worden door Episode IX. De film is zo groots dat zelfs fans van de franchise uiteindelijk verbaasd zullen zijn, zo stelt We Got This Covered. Kevin Smith ondersteunde dat in het verleden al eens, toen hij langs mocht op de set en daarna vertelde nooit eerder zo’n grote set gezien te hebben. Volgens Smith had Abrams niet de leiding over een filmset, maar over een klein land.

Episode IX maakt een einde aan het verhaal van de Skywalker-familie en rondt daarbij de mysteries rond Rey (Daisy Ridley) af, zoekt een antwoord op de vragen rond een balans in de Force en laat zien hoe de First Order uiteindelijk verslagen wordt. Vanaf 20 december in de bioscoop.

powered by Filmtotaal

Related posts

Trailer ‘Brexit’ met Benedict Cumberbatch

OnrOzy NL

Straffe trailer ‘John Wick 3’ met Keanu Reeves!

OnrOzy NL

Locatie openingsscène ‘Bond 25’ onthuld

OnrOzy NL
Aan het laden....