Films & zo

Marvel-film ‘Shang-Chi’ vindt regisseur! | Filmtotaal filmnieuws


In Phase IV gaan we niet alleen meer van het kosmische Marvel-universum ontdekken, ook duiken er nieuwe helden op van de planeet Aarde. Eén daarvan is de Aziatische superheld Shang-Chi – de Master of Kung Fu!Via The Hollywood Reporter wordt duidelijk dat Destin Daniel Cretton (Short Term 12, Just Mercy) de superheldenfilm Shang-Chi gaat regisseren. Hij gaat het script gebruiken van Spider-Man: Into The Spider-Verse en Wonder Woman 1984-schrijver Dave Callaham. Volgens THR waren ook regisseurs Justin Tipping (Dear White People), Alan Yang (Tigertail) en Deborah Chow (Reign, Jessica Jones, The Mandalorian) in beeld voor de klus.

Aziatische Black Panther?
Marvel Studios gaat nu op zoek naar de cast voor de film. Volgens de media is Marvel op zoek naar een vergelijkbaar succes als Black Panther, een superheldenfilm die vooral op de zwarte gemeenschap in de States een culturele impact had en recent was de film nog in de race om de Oscar voor Beste film.

Een verschijningsdatum is nog niet bekend, maar het lijkt er verdacht veel op dat Shang-Chi in 2021 moet gaan verschijnen.powered by Filmtotaal

Related posts

‘Captain Marvel’ klaar om omaatje neer te slaan op nieuwe foto

OnrOzy NL

Sleept ‘Black Panther’ met deze rerelease-trailer de Oscar binnen?

OnrOzy NL

Keanu Reeves wil Wolverine worden

OnrOzy NL
Aan het laden....