Films & zo

Gloednieuwe trailer ‘Avengers: Endgame’!! | Filmtotaal filmnieuws


Er is zojuist een nieuwe trailer vrijgegeven van Avengers: Endgame. In deze trailer blikt Marvel Studios via Tony Stark (Robert Downey Jr.) terug op de afgelopen tien jaar aan films. Ook zien we andere oude bekenden uit het MCU voorbij komen, die er samen alles aan gaan doen om de Decimation van Thanos (Josh Brolin) terug te draaien.De trailer laat overigens nauwelijks nieuwe beelden zien, maar dat hoeft ook niet. De trailer maakt namelijk vooral duidelijk dat Endgame van regisseurs Anthony en Joe Russo het afscheid vormt van de oude Avengers. En dat er heel wat op het spel staat, want op het eind merken de helden op dat ze dit gaan fiksen – koste wat het kost. Daarnaast zien we voor het eerst een shot van Captain Marvel (Brie Larson) in de film!

Aan het eind van Avengers: Infinity War knipte Thanos in zijn vingers en doodde hij daarmee de helft van al het leven in het hele universum. Aan de overgebleven Avengers, waaronder Captain America (Chris Evans), Black Widow (Scarlett Johansson), Thor (Chris Hemsworth), de Hulk (Mark Ruffalo) en Iron Man de taak om deze genocidale actie terug te draaien. Maar hoe kunnen ze hem stoppen? Daar vormen wellicht de Quantum Realm en de overweldigende krachten van Captain Marvel de oplossing voor.

Vanaf 24 april in de bioscoop!

powered by Filmtotaal

Related posts

‘Fantastic Beasts 3’ gaat de Potter-franchise redden

OnrOzy NL

Nieuwe foto ‘Hellboy’ belooft meer geweld en bloed!

OnrOzy NL

Louis C.K. over hoe drastisch zijn leven is veranderd na de #MeToo aanklachten

OnrOzy NL
Aan het laden....