Films & zo

Eerste foto ‘Jumanji 3’! | Filmtotaal filmnieuws


Voor het eerst is er een foto onthuld van Jumanji 3. Het beeld laat de hoofdrolspelers weer zien: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Jack Black en Karen Gillan. Ondanks dat het beeld weinig onthult, biedt het wel een hint voor wat we kunnen verwachten.

Jumanji 3 is het vervolg op Welcome to the Jungle, dat een veel grotere hit bleek dan tot nu toe verwacht werd. Daarop werd het wel heel onwaarschijnlijk dat er niet nog een derde film zou komen, die in april 2018 groen licht kreeg. De opnames gingen afgelopen februari van start en nu is er dus een beeld vrijgegeven.

Plot onbekend
Het is nog niet bekend waar de film precies over zal gaan. Wel biedt de foto die vrijgegeven werd door producent Hiram Garcia een eerste indruk van het plot. We zien namelijk de personages uit het spel, en staan ze op een locatie die we nog kennen van de vorige film. Het lijkt er dus op dat ze terugreizen naar die plek, met onbekende doelen.

Jumanji 3 draait vanaf 19 december 2019 in de bioscoop.powered by Filmtotaal

Related posts

Keert dit prequelpersonage terug in ‘Star Wars: Episode IX’?

OnrOzy NL

Welke film gaat in 2019 het hardst floppen?

OnrOzy NL

Common niet in ‘John Wick: Chapter 3’

OnrOzy NL
Aan het laden....