Tech & zo

Wereldwijde storing bij Facebook en Instagram

De sociale netwerken Facebook en Instagram kampen met een storing. Wereldwijd melden mensen dat ze problemen hebben met het plaatsen van berichten. Posts van anderen bekijken lijkt in Nederland nog wel gewoon mogelijk.

De problemen begonnen aan het begin van de avond. Het bedrijf meldt dat de storing bekend is en zegt dat er problemen zijn met het benaderen van ‘the Facebook family of apps’. Het portfolio van Facebook bevat ook Instagram, Facebook Messenger en Whatsapp. De laatstgenoemde dienst lijkt niet getroffen.

Facebook zegt er alles aan te doen om de storing op te lossen en benadrukt dat er geen sprake is van een DDoS-aanval.

powered by Nos.nl

Related posts

Doodrijder in VS opgepakt dankzij Reddit-gebruiker

OnrOzy NL

Mede-oprichter Microsoft Paul Allen overleden

OnrOzy NL

Na Amazon gaat ook Google zijn ‘slimme’ speaker hier verkopen

OnrOzy NL
Aan het laden....