Films & zo

Kristen Stewart likt tegenspeelster op officiële foto ‘Charlie’s Angels’


In oktober dit jaar verschijnt er weer een nieuwe versie van Charlie’s Angels. Hoewel Sony Pictures nog geen trailer heeft uitgebracht, is er nu wel een officiële foto verschenen die ons een ‘bijzondere’ blik achter de schermen geeft. De nieuwe Angels lijken het erg goed met elkaar te kunnen vinden.Op de foto zijn hoofdrolspeelsters Kristen Stewart (Twilight), Naomi Scott (Aladdin) en Ella Balinska (Nyela’s Dream) te zien. Zij kruipen in de huid van de volgende generatie Angels die werken voor de mysterieuze Charlie. De stoere dames lijken het erg gezellig te hebben met elkaar zo in het zonnige weer, getuige ook de positie van Stewarts tong.

In het kort
Deze reboot van Charlie’s Angels wordt gemaakt door filmactrice en regisseuse Elizabeth Banks (Pitch Perfect 2). Ook Patrick Stewart (X-Men), Djimon Hounsou (Captain Marvel) en Noah Centineo (To All the Boys I’ve Loved Before) zijn in de film te zien. Charlie’s Angels verschijnt op 31 oktober in de Nederlandse bioscopen!powered by Filmtotaal

Related posts

Steven Spielberg: Einde ‘War of the Worlds’ slecht!

OnrOzy NL

Gruwelijke moorden in trailer 'Halloween'

OnrOzy NL

Cate Blanchett: “Het is onzin dat hetero-acteurs geen LGBT-rollen mogen spelen!”

OnrOzy NL
Aan het laden....