Films & zo

Interessante plothint ‘Avengers: Endgame’ | Filmtotaal filmnieuws


De beelden die van Avengers: Endgame vertoond werden tijdens de aandeelhoudersbijeenkomst van Disney, blijken een interessante scène bevat te hebben rond Nebula (Karen Gillan) en Thanos (Josh Brolin). Wellicht gaan de helden de confrontatie met de schurk direct aan.

Vorige week hoorden we al iets kleins over de beelden die vertoond werden. Maar vandaag is er ook wat dialoog naar buiten gekomen en dat is wel een interessant klein beetje extra informatie. Duidelijk is nu namelijk dat de Marvel-helden de strijd met Thanos direct op gaan zoeken en de rust van de titaan gaan verstoren.

Einde verhaal
Scott Ladewig, die eerder al informatie deelde over de beelden die vertoond waren, deelt nu nog wat extra informatie. Volgens hem vertelt Nebula in een van de scènes dat ze weet waar Thanos zich nu bevindt. Hij zou terwijl hij haar bouwde verteld hebben wat zijn plan was voor als hij klaar was met zijn missie om het halve universum uit te roeien. Daarbij zou Thanos ook de planeet waar hij wilde rusten hebben onthuld.


Vermoedelijk gaan onze helden snel samen te ruimte in om Thanos op te zoeken en alsnog van hem te winnen. Hoe zed at doen is vanaf 24 april in de bioscoop te zien.powered by Filmtotaal

Related posts

Krijgt Bryan Singer monsterbedrag voor ‘Bohemian Rapsody’ ondanks ontslag?

OnrOzy NL

Angstaanjagende eerste trailer ‘Us’! | Filmtotaal filmnieuws

OnrOzy NL

Spidey-spinoff 'Silver & Black' voorlopig uitgesteld

OnrOzy NL
Aan het laden....