Films & zo

Magische trailer ‘Aladdin’; betere (blauwe) Will Smith?


Een paar weken stond het internet vol met verbaasde reacties op de eerste blik op Will Smith als de blauwe geest Genie, uiteraard te zien in Walt Disney’s live action-verfilming Aladdin. Nu is er een nieuwe trailer, met opnieuw de opvallend blauwe, maar ook een niet blauwe Genie!

Naast Smith zien we ook acteurs als Mena Massoud (Aladdin), Naomi Scott (Jasmine), de Nederlander Marwan Kenzari (Jafar), Navid Negahban (The Sultan), Nasim Pedrad (Dalia), Billy Magnussen (Prince Anders) en Numan Acar (Hakim) en de regie lag in handen van Guy Ritchie (Sherlock Holmes, King Arthur: Legend of the Sword).

Het verhaal lijkt niet veel af te wijken van het verhaal in Disney’s succesvolle animatiefilm Aladdin uit 1992, goed voor $500 miljoen wereldwijd. We volgen de straatjongen Aladdin. Hij wordt verliefd op prinses Jasmine. Met hulp van een geest verandert hij zichzelf in een prins, om de liefde van de prinses te winnen. Achter de schermen tracht echter de bedrieglijke tovenaar Jafar de macht van de Sultan over te nemen.

Vanaf 22 mei draait Aladdin in de Nederlandse 2D, 3D en IMAX-bioscoopzalen.

powered by Filmtotaal

Related posts

Marvel Studios maakt ‘Shang-Chi’; trailer ‘Avengers 4’ woensdag online!

OnrOzy NL

Trailer ‘Skyman’ van de man achter ‘The Blair Witch Project’

OnrOzy NL

Michael B. Jordan als alternatieve Superman?

OnrOzy NL
Aan het laden....