Films & zo

Eerste foto Captain Marvel in ‘Avengers: Endgame’!


Dat Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel te zien zal zijn in Avengers: Endgame mag geen geheim zijn. Hieronder zie je een gelekte foto van het personage van actrice Brie Larson en ze ziet er toch best anders uit!Doorlezen en kijken levert spoilers op voor zowel het recent verschenen Captain Marvel als in zekere zin Avengers: Endgame. Dus ben gewaarschuwd!

Post creditscène Captain Marvel
Voor wie Captain Marvel al heeft gezien weet wat er gebeurt in het eerste nafilmpje. Dan zien we namelijk een clip uit Endgame. Een aantal van de overgebleven Avengers – Chris Evans‘ Steve Rogers, Scarlett Johanssons Natasha Romanova, Don Cheadle’s James Rhodes en Mark Ruffalo’s Bruce Banner – merken op dat de pieper van Nick Fury (Samuel L. Jackson) gestopt is met het uitsturen van signalen. Een seconde later staat Captain Marvel voor hun neus.

Onderstaande gelekte foto komt uit dat shot. Het wordt duidelijk dat de heldin door de jaren heen (van 1995 tot nu) behoorlijk is veranderd. Danvers’ haar is stijl, haar pak is anders en ze komt behoorlijk rechtdoorzee over. Vanaf 24 april draait Endgame in de bioscoop!

powered by Filmtotaal

Related posts

Jonge Thanos onthuld en nog 100 dagen tot ‘Avengers: Endgame’!

OnrOzy NL

Nicolas Cage wil graag Lex Luthor spelen

OnrOzy NL

Jesse Eisenberg gaat voor het grote geld in trailer ´The Hummingbird Project´

OnrOzy NL
Aan het laden....