Films & zo

Josh Trank haalt uit naar ‘Fantastic Four’ film


Superheldenfilms zijn vandaag de dag ‘super’ in; momenteel draait Captain Marvel, die goed wordt onthaald en gigantisch sterk opende aan de box-office. Regisseur Joseph Kahn, o.a. bekend van Torque en Bodied, keek daar niet echt van op. Hij liet op zijn Twitter-pagina weten dat elke superheldenfilm een succes is en niet kan falen. Maar daar was een andere bekende regisseur het niet mee eens…

Zo zei Kahn: ”Geen enkele superheldenfilm faalt”. Hier reageerde Josh Trank op, de regisseur van de laatste Fantastic Four film: ”Hou eens even mijn biertje vast…” Zijn Fantastic Four film stelde namelijk zwaar teleur; de film uit 2015 werd erg slecht onthaald en wist wereldwijd maar net iets meer dan 50 miljoen dollar op te halen.

Problemen met de studio
Het is niet de eerste keer dat Trank zich over de film uitlaat; Trank verliet het project voordat hij dit volledig had afgerond aangezien hij andere ideeën had dan de studio. Zo heeft hij al eerder gezegd dat het een geweldige film had kunnen worden, als de studio hem creatieve vrijheid had gegeven: ”Ik had een supergoed idee. En ik weet dat mijn film sterke recensies zou hebben gekregen. Maar deze krijgen jullie waarschijnlijk nooit te zien. Dat is de helaas de waarheid…

powered by Filmtotaal

Related posts

De trailers van de aankomende superheldenfilms in 2019!

OnrOzy NL

Gratis streamingdienst via IMDb | Filmtotaal filmnieuws

OnrOzy NL

Enorme spoiler ‘Avengers: Endgame’ online gezet

OnrOzy NL
Aan het laden....