Films & zo

Enorme spoiler ‘Captain Marvel’ online gelekt


Deze week verschijnt Captain Marvel in de Nederlandse bioscoopzalen en deze Marvel-film lijkt de ideale opwarmer voor Avengers: Endgame, de grootse fase drie-afronding van het Marvel Cinematic Universe. Nu zijn er online afbeeldingen opgedoken die enorme spoilers zouden kunnen zijn voor de film. LET DUS OP!!!

De onderstaande afbeeldingen komen uit het boek ‘Art of Captain Marvel’. Voor iedere film verschijnt een dergelijk boek, maar om spoilers te voorkomen worden deze pas enkele weken na release verspreid. Nu is er dus een pagina gelekt. Overigens staan in dergelijke boeken nog wel eens beelden die uiteindelijk niet in de film te zien zijn. Maar ben gewaarschuwd!

Mocht je nu nog kijken / lezen, dan heb je erom gevraagd. Hieronder zie je namelijk een afbeelding met concept-art van het personage Nick Fury. Deze rol in het Marvel Cinematic Universe wordt al sinds Iron Man (2008) ingevuld door Samuel L. Jackson.

Op de afbeeldingen is te zien dat Nick Fury wordt afgebeeld als een Skrull. Uiteraard kan het slechts een voorbeeld zijn van hoe een transformatie zou kunnen verlopen. Mocht Fury wel een Skrull zijn, dan betekent dit heel wat voor de reeds verschenen films. Logisch klinkt het echter niet, maar Marvel zou best wel eens een verrassing voor ons in petto kunnen hebben.

powered by Filmtotaal

Related posts

Magische eerste trailer ‘Aladdin’! | Filmtotaal filmnieuws

OnrOzy NL

Krijgt Bryan Singer monsterbedrag voor ‘Bohemian Rapsody’ ondanks ontslag?

OnrOzy NL

De grootste releases van 2019!

OnrOzy NL
Aan het laden....