What's happening

Amerikaanse meisjes na 44 uur teruggevonden dankzij snoepwikkels

De hulpdiensten vonden de meisjes terug door het spoor van hun schoenen te volgen, maar vooral ook door het spoor van wikkels van mueslirepen dat de twee hadden gemaakt. De meisjes hadden de snacks meegenomen als proviand voor onderweg. Ze verdwaalden toen ze een hertenspoor volgden en besloten uiteindelijk niet verder te gaan, maar te blijven waar ze waren.

Absoluut wonder

Dat de twee hun avontuur hebben overleefd, komt volgens de sheriff mede door de overlevingstechnieken die ze bij een lokale jeugdclub hebben geleerd. Zo dronken ze water van bosbessen. “Dit is een absoluut wonder”, zegt de sheriff.

Het gebied waar de twee vermist raakten is volgens de sheriff ruig, uitgestrekt en landelijk. Ze waren wat onderkoeld en uitgedroogd, maar zijn verder niet gewond geraakt.

powered by Nos.nl

Related posts

Bijzondere passagier in trein: machinist redt gewonde zwaan van spoor

OnrOzy NL

Foto van een ei is nu Instagram-foto met meeste likes ooit

OnrOzy NL

Lima overstroomd door rioolwater: ‘Ademhalen is onmogelijk’

OnrOzy NL
Aan het laden....