Films & zo

Tweede trailer ‘Avengers: Endgame’ snel online


Na de Official Trailer van begin december en de Big Game Spot van begin februari kunnen we nog deze maand een tweede officiële trailer verwachten voor Avengers: Endgame. Dit meldt Trailer Track, de club die bovenop de nieuwste trailers zit. Ook zijn er weer wat nieuwe promotionele beelden verschenen voor de vierde Avengers-film. Ook zijn er misschien wat SPOILERige promo-afbeeldingen verschenen.

De tweede officiële trailer wordt door Trailer Track tussen 11 en 21 maart verwacht en de kans is groot dat Marvel de trailer gaat koppelen aan Captain Marvel, in de tweede of derde week na release. In Nederland draait de Captain Marvel-solofilm vanaf aankomende woensdag in de bioscoop. Nog nooit zat er zo weinig tijd tussen twee titels binnen het Marvel Cinematic Universe.

Advanced Tech-pakken
In de promotie lijken vooral de Advanced Tech-pakken, zeg maar de vermoedelijke Quantum Realm-outfits, een grote rol te gaan spelen. Nieuwe promo-afbeeldingen lijken dit duidelijk te maken. Daarnaast zijn er ook beelden met de helden in meer herkenbare outfits. Die mogelijk ook wat zeggen over het verloop van de film.

powered by Filmtotaal

Related posts

Heropnames ‘Shazam!’ om DC-verwijzingen te verwijderen?

OnrOzy NL

Gerucht: Warner maakt trilogie over Harley Quinn

OnrOzy NL

Vroege eerste reacties op ‘Hellboy’!

OnrOzy NL
Aan het laden....