Films & zo

Gerucht: Villian ‘Bond 25’ is Rami Malek


Het lijkt erop dat Bond 25 gebruik gaat maken van de diensten van de grote namen Rami Malek en Billy Magnussen. De kersverse Oscarwinnaar uit Bohemian Rhapsody (2018) en de acteur uit Bridge of Spies (2015) worden gelinkt aan de 2020-release.

Volgens het betrouwbare Variety is Magnussen de favoriete kandidaat om een CIA-agent te gaan spelen. Verder meldt Variety dat er door MGM en Eon wordt gezocht naar twee actrices die prominente rollen moeten spelen in Bond 25. Ze zouden een MI6-agent en een tegenstander van Bond moeten worden.

Het net zo betrouwbare Collider meldt dat Malek op het punt staat om te tekenen voor de rol als Bond-slechterik. Hij zou eerst zijn werkzaamheden voor het vierde en laatste seizoen van Mr. Robot willen afronden. Volgens Collider zou Lupita Nyong’o (Black Panther) gezien worden als de ideale kandidaat voor een nog onbekende rol.

Cary Fukunaga’s Bond 25 staat gepland voor 8 april 2020.

powered by Filmtotaal

Related posts

Blu-rays in februari: van ‘A Simple Favor’ tot ‘Venom’

OnrOzy NL

‘Sucker Punch’ heeft ‘director’s cut’

OnrOzy NL

De films die Netflix in maart toevoegt

OnrOzy NL
Aan het laden....