Films & zo

Eerste foto ‘Jumanji 3’! | Filmtotaal filmnieuws


Jumanji: Welcome to the Jungle was zo’n jaar geleden een enorm succes door bijna $1 miljard op te halen. Nu draaien de camera’s voor het vervolg, zeg maar Jumanji 3 of Jumanji: Welcome to the Jungle 2. Uiteraard is Dwayne Johnson weer te zien en net als bij zo’n beetje al zijn andere films lijkt hij de fans via Instagram te betrekken bij de opnames.The Rock heeft namelijk – in het kader van Valentijnsdag – een eerste foto’s onthuld vanaf de set, met misschien wel een eerste shot uit de film. Op de foto zien we in ieder geval het Jumanji-videospel dat in het eerste deel de rol van het bordspel overnam. Het lijkt erop dat onder de cartridge een kapotte console ligt.

Naast The Rocks Dr. Smolder Bravestone keren ook Jack Black (Professor Shelly Oberon), Karen Gillan (Ruby Roundhouse), Kevin Hart (Franklin “Moose” Finbar), Nick Jonas (Alex) en de vier jonge acteurs terug. Nieuwe rollen zijn voor onder meer Awkwafina, Danny DeVito en Danny Glover.

Het is opnieuw regisseur Jake Kasdan die de film regisseert en de verschijningsdatum staat vast op 19 december. Een dag eerder verschijnt Star Wars: Episode IX.powered by Filmtotaal

Related posts

‘Black Panther’ bezorgt Marvel Studios eindelijk Oscars!

OnrOzy NL

Er komen geen Star Wars-films specifiek voor Disney Plus

OnrOzy NL

Recensie: ‘Creed II’, ‘Welcome to Marwen’ en nog 5 films

OnrOzy NL
Aan het laden....