Films & zo

Tijdreizen in ‘Avengers: Endgame’? | Filmtotaal filmnieuws


Er is heel wat speculatie over het verloop van Avengers: Endgame. In die film proberen de Avengers de kwaadaardige plannen van Thanos (Josh Brolin) om te keren. Maar hoe? Nu is er mogelijk een bevestiging van een van de vele fantheorieën. Alleen lezen op eigen risico.

Acteur Samuel L. Jackson hintte tijdens een interview met de site Total Film dat Captain Marvel (Brie Larson) een belangrijk voordeel heeft op de Avengers. En dat voordeel zal ze vermoedelijk in gaan zetten tijdens de beslissende strijd tegen Thanos. Maar welk voordeel?

Captain Marvel
Tijdens het interview met de site Total Film vertelde Jackson dat Captain Marvel door de tijd kan reizen. Precies dat geeft haar een belangrijk voordeel tegen Thanos. “Ze kan dingen doen die verder helemaal niemand kan. Dus ze kan door de tijd reizen. Misschien kan ze zo vooruit springen, of juist naar achteren en uitzoeken waar de boel allemaal om gaat. Het feit dat ik twintig jaar later een pieper heb, is al een belangrijk iets waar we in Captain Marvel naar kijken.”

Tijdreizen is iets waar fans heel wat over speculeren. De gedachte is dat de Avengers terug in de tijd reizen om de snap van Thanos om te draaien. Een interessante theorie, die bevestigd lijkt te worden door beelden vanaf de set, waarin we zien hoe de oorspronkelijke Avengers oude strijdtonelen bezoeken, waaronder het strijdtoneel van New York uit 2012.

Vanaf 2 mei in de bioscoop.

powered by Filmtotaal

Related posts

Dave Bautista wil rol in ‘Suicide Squad 2’ van James Gunn

OnrOzy NL

Oscarnominaties 2019 bekend: ‘Black Panther’ genomineerd voor beste film!

OnrOzy NL

‘Roma’ regisseur geeft zijn mening over muur Trump

OnrOzy NL
Aan het laden....