What's happening

Wietroker vindt tijger in verlaten huis

Een Amerikaan in Houston die dacht rustig wat cannabis te kunnen roken in een verlaten huis, ontdekte daar een volwassen tijger. De persoon belde de alarmcentrale, waar ze eerst vroegen of het beeld van de tijger misschien het effect was van de wiet.

Na een bezoek aan het huis bleek het toch echt om een tijger te gaan. Het dier zat in een te kleine, niet al te stevige kooi. De tijger wordt nu opgevangen door de dierenbescherming. Volgens hulpverleners werd de tijger onder slechte omstandigheden gevangen gehouden.

Hoe de tijger in het huis terecht is gekomen en wie de eigenaar is van het huis, is nog niet bekend. Ook is niet duidelijk welke straf er eventueel op het houden van een tijger staat. Zeker is wel dat het levensgevaarlijk had kunnen zijn als de tijger was losgebroken.

powered by Nos.nl

Related posts

Ophef in China: 258 valsspelers bij halve marathon Shenzhen

OnrOzy NL

Politie Australië rukt uit om ‘mishandeling’, ‘waarom ga je niet dood?!’

OnrOzy NL

Piloot met vliegangst onterecht ontslagen

OnrOzy NL
Aan het laden....