Films & zo

Teaser trailer ‘Frozen 2’ online!


Walt Disney heeft de eerste teaser trailer voor de animatiefilm Frozen 2 online gezet. Uiteraard zie je in de beelden Kristen Bell en Idina Menzel weer als – de iets oudere – Anna en Elsa. Check de beelden uit het vervolg op de enorme kaskraker Frozen uit 2013 hieronder!

Andere stemmen / figuurtjes zijn Josh Gad (Olaf), Jonathan Groff (Kristoff), Alan Tudyk, Santino Fontana, Ciarán Hinds en Maurice LaMarche.

Wat er exact gaat gebeuren in het tweede deel wordt niet duidelijk. Wel is te zien dat de ouder geworden personages uit Arendelle op een soort reis zijn. Anna, Elsa, Kristoff, Olaf en hun rendier Sven trekken dus de wijde wereld in en zullen ongetwijfeld het nodige avontuur tegen het lijf lopen, hoogstwaarschijnlijk in de herfst!

De tweede Frozen van het regieduo Chris Buck en Jennifer Lee en producent Peter del Vecho staat gepland voor 27 november. De animatiefilm gaat op jacht naar de recordscore van $1,3 miljard wereldwijd. Hieronder ook de teaser poster!

powered by Filmtotaal

Related posts

Films op Blu-ray in de maand juni

OnrOzy NL

Welke film gaat in 2019 het hardst floppen?

OnrOzy NL

Topfilms die je niet mag missen in augustus

OnrOzy NL
Aan het laden....