Films & zo

Keert een grote slechterik terug in ‘Avengers: Endgame’?


De slechterik Thanos (Avengers: Infinity War) is volgens velen de beste slechterik die het Marvel Cinematic Universe heeft voortgebracht. Andere favoriete grotere villains uit de reeks zijn Hela (Thor: Ragnarok), Ultron (Avengers: Age of Ultron), Red Skull (Captain America: The First Avenger) en Killmonger (Black Panther). Nu wordt er op basis van de nieuwste tv-trailer gesuggereerd dat er een bepaalde slechterik terugkeert in Avengers: Endgame.Uiteraard zou dit een flinke spoiler kunnen zijn voor de vierde Avengers-film. Lees dus verder op eigen risico!

In bovenstaande trailer is Jeremy Renners Ronin te zien in een flink verwoeste omgeving. Over zijn gezicht schijnt een rood licht. Ook ziet hij er niet bepaald blij uit; flink verrast zelfs. Volgens een nieuwe theorie via een Reddit-gebruiker kijkt hij naar Ultron (met de stem van James Spader), de slechterik uit de tweede Avengers-film uit 2015.

Er zouden slechts twee personages zijn die rood licht uitstralen bij het gebruik van hun krachten. Dit zijn volgens de theorie alleen Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Ultron. De blik van Ronin lijkt te verraden dat hij eerder naar een slecht iets of iemand kijkt, dan naar een kameraad.

In Endgame zou Ronin naar informatie zoeken rond Thanos’ knip in de vingers die zijn familie van de aardbodem zou hebben weggevaagd. Online is een speelgoed versie van Ronin verschenen, met ook op de verpakking een duidelijke blik op zijn outfit.

[SPOILER] Ronin action figure and promo art from r/marvelstudios

Anthony Russo en Joe Russo’s Avengers: Endgame is nog 2,5 maand van ons verwijderd.

powered by Filmtotaal

Related posts

Nederlands succesje ‘Hannah Grace’ doet Ralph, Grinch, Adonis, Newt en Freddie niet schrikken!

OnrOzy NL

Rory Culkin steelt een jazzplaat van zijn oma in trailer ‘The Song of Sway Lake’

OnrOzy NL

Stan Lee, bedenker van Spider-Man, X-Men en Avengers, overleden

OnrOzy NL
Aan het laden....