Films & zo

Geinige knipoog Superman in nieuwe TV-trailer ‘Shazam!’


In april verschijnt DC’s nieuwste superheldenfilm Shazam! in de bioscoop. Die film wordt geregisseerd door de Zweedse filmmaker David F. Sandberg (Lights Out) en belooft een gave combinatie van sullige humor en coole actie te worden. Gisteren verscheen er een nieuwe TV-trailer, waarin een geinige knipoog naar Superman zit.Een exclusieve sneak peek van Shazam! wordt meegeleverd op de Blu-ray-uitgave van Aquaman. In de onderstaande teaser staat een geinig gesprekje tussen Freddy Freeman (Jack Dylan Grazer) en zijn maat Billy Batson alias Shazam (Zachary Levi) centraal. Freddy moedigt Shazam aan om zijn superkrachten te gebruiken. “Superman it“, vertelt hij hem.

Er zijn overigens geruchten dat Superman ook zelf in de film te zien zal zijn in een cameo. Dat is echter niet zeker en het is ook onduidelijk of Henry Cavill dan de held van Krypton speelt. Meer informatie daarover lees je hier. Shazam! dondert in ieder geval op donderdag 4 april de Nederlandse bioscoopzalen binnen!powered by Filmtotaal

Related posts

Hoop nieuwe film stills van onder meer ‘Bumblebee’, ‘Aquaman’ & ‘The Grinch’!

OnrOzy NL

Trailer ‘Spider-Man: Far From Home’ met Mysterio!

OnrOzy NL

‘Inbreker Rihanna bekent schuld, maar hoeft niet naar gevangenis’

OnrOzy NL
Aan het laden....