Films & zo

Wereld schrikt van blauwe Will Smith in ‘Aladdin’


Gisteren verscheen plots een ‘special look’ op Walt Disney’s live action-verfilming Aladdin. De nieuwe beelden onthulden vooral de blauwe geest Genie van acteur Will Smith. Online was de verschijning gelijk veel besproken, en er waren nog een paar andere verrassingen in de beelden.

Kenzari als Jafar, en vliegende tapijt
Als eerste die andere verrassingen. Zo was voor de eerste keer duidelijk de slechterik Jafar te zien. De rol wordt gespeeld door de Nederlandse acteur Marwan Chico Kenzari, bekend uit films als Murder on the Orient Express (2017) en Wolf (2013). Ook was er een nieuwe indruk op Jasmine (Naomi Scott). Aan het einde was er een snelle blik op het vliegende tapijt. De scène werd misschien een beetje overschaduwd door de komst van Genie.


Blauwe Will Smith
En dan de eerste indruk op de blauwe Smith. Online viel iedereen over elkaar heen, van verwondering. Uiteraard volgden als snel uiteenlopende grappen en vergelijking met de Genie van Robin Williams. Check hieronder een aantal van de reacties! De film van regisseur Guy Ritchie is te zien vanaf 22 mei.

Overigens reageerde Smith zelf ook via Instagram, met een dikke vette knipoog!powered by Filmtotaal

Related posts

Blu-rays in januari: van 'Alpha' tot 'The Predator'

OnrOzy NL

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

OnrOzy NL

Tara Reid-klonen en draakhaaien in ‘The Last Sharknado’ trailer!

OnrOzy NL
Aan het laden....