Films & zo

James Cameron werkt aan ‘Alien 5’


In gesprek met IGN heeft James Cameron aangegeven dat hij werkt aan de Alien-franchise. De regisseur van Aliens uit 1986 lijkt de franchise nieuw leven in te gaan blazen nadat Ridley Scott de reeks niet de juiste impuls wist te geven met de recente prequelfilms.Op de vraag of hij binnenkort regisseur Neill Blomkamp (District 9, Chappie) gaat bellen met de vraag om zijn Alien-plannen weer uit de kast te halen, zei Cameron tegen de verslaggever: “Ja, daar werk ik aan, jazeker.” Blomkamp wist een aantal jaar geleden een vijfde Alien-film te introduceren en niet veel later kondigde 20th Century Fox officieel aan dat de film er zou gaan komen. Het was Alien-bedenker Scott die het plan later afschoot.

Insteek als Terminator
Blomkamps Alien moest een direct vervolg worden op Camerons Aliens, het tweede deel in de reeks, en daarmee lijkt de film iets weg te hebben van het dit jaar te verschijnen Terminator: Dark Fate (werktitel), ook een vervolgfilm op het tweede deel in die franchise.

Het lijkt erop dat Cameron na de overname van Fox door Walt Disney een belangrijke rol gaat krijgen in de toekomst van een aantal filmreeksen, waaronder dus Terminator en mogelijk dus ook Alien.

powered by Filmtotaal

Related posts

Gerucht: ‘Star Wars: Episode IX’ terug naar Yavin-IV

OnrOzy NL

Nieuwste ‘Halloween’ maakt moordende start!

OnrOzy NL

Eerste foto’s ‘Charlie’s Angels’ met Kristen Stewart

OnrOzy NL
Aan het laden....