Films & zo

Dodelijke nieuwe poster ‘Pet Sematary’


Er is een gave nieuwe poster vrijgegeven voor Pet Sematary. Die belooft een behoorlijk duistere Stephen King-verfilming, die overigens geregisseerd wordt door Dennis Widmyer en Kevin Kolsch. De one-sheet onthult wel iets van het plot, en zou een spoiler kunnen zijn.Op de poster, die je onderaan dit bericht zult vinden, zien we hoe Ellie Creed (Jeté Laurence) uit de grond kruipt, en dus weer tot leven komt. Het beeld is dus een beetje een spoiler.

Het verhaal
Pet Sematary is gebaseerd op het gelijknamige boek van horrorschrijver Stephen King. Rollen zijn er voor Jason Clarke en Amy Seimetz als Louis en Rachel Creed. Verder is John Lithgow Jud Crandall. Hier de synopsis:

Pet Sematary volgt Dr. Louis Creed, die, nadat hij samen met zijn vrouw Rachel en hun twee jonge kinderen van Boston naar Maine op het platteland verhuist. Hij ontdekt daar een mysterieuze begraafplaats, die diep in de bossen ligt, maar vlakbij het nieuwe huis van de familie. Als tragedie toeslaat, wendt Louis zich tot zijn ongewone buurman Jud Crandall, wat leidt tot een kettingreactie die een onvoorstelbaar kwaad op de wereld loslaat, met onvoorziene gevolgen…

Vanaf 4 april in de bioscoop.

powered by Filmtotaal

Related posts

Marvel Studios werkt aan ‘The Black Knight’

OnrOzy NL

Heropnames ‘Shazam!’ vallen mee | Filmtotaal filmnieuws

OnrOzy NL

Comeback: Lindsay Lohan tegen weerwolven in trailer ‘Among the Shadows’

OnrOzy NL
Aan het laden....