Films & zo

Vijf acteurs die Batman kunnen worden


In Justice League (2017) was Ben Affleck (Batman v Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad) voor de laatste keer te zien als de Dark Knight en in The Batman zal een andere acteur zijn rol moeten overnemen. Zo’n zevenhonderd mensen gaven hun stem door via de POLL van verleden week. Onderstaande vijf kandidaten kregen de meeste stemmen.De voorgeschotelde reeks kandidaten was op basis van namen die op het web geopperd worden als acteurs die de rol over zouden kunnen nemen van Affleck. De Amerikaanse acteur Jake Gyllenhaal, bekend uit Nocturnal Animals en en het toekomstige Spider-Man: Far From Home, staat na in de POLL op FilmTotaal bovenaan met zo’n 18 procent. Hieronder de vijf namen met meeste stemmen.


#1. Jake Gyllenhaal (18 procent)


#2. Ryan Gosling (11 procent)


#3. Kit Harington (8 procent)


#4. Jon Hamm (8 procent)


#5. Oscar Isaac (8 procent)


In de reacties onder de POLL werden ook acteurs als Mads Mikkelsen (Doctor Strange, Star Wars: Rogue One) en de Nederlandse acteur Michiel Huisman (The Age of Adaline, The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society) genoemd. Matt Reeves’s The Batman verschijnt rond 25 juni 2021 in de wereldwijde bioscoopzalen.

powered by Filmtotaal

Related posts

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

OnrOzy NL

Is dit de juiste titel voor ‘Avengers 4’?

OnrOzy NL

Grote plotdetails ‘Avengers: Endgame’ onthuld

OnrOzy NL
Aan het laden....