Films & zo

Onthullende beelden van 17 personages ‘Star Wars: Episode IX’


Op Reddit zijn beelden opgedoken met daarop flink wat personages die we waarschijnlijk in Star Wars: Episode IX te zien zullen krijgen. De beelden hieronder zijn concept-art en referentiefoto’s van zeventien personages. Het zijn zowel bestaande als nieuwe personages.

De beelden en de bijhorende beschrijving zijn behoorlijke spoilers.

Bestaande personages
We zien onder meer de nieuwe outfits van personages als Rey (Daisy Ridley), Kylo Ren (Adam Driver) en Poe Dameron (Oscar Isaac). Ook is er een eerste blik op Billy Dee Williams‘ oudere Lando Calrissian, die overigens een zeer kleine rol zou hebben in de afsluitende film in de Skywalker sagareeks.

Nieuwe personages
Naast flink wat referentiefoto’s en concept-art voor nieuwe droids en buitenaardse wezens zijn er ook referentiefoto’s voor de nieuwe personages van Richard E. Grant en Dominic Monaghan, aangeduid als respectievelijk een First Order Officer en een Resistance Officer.

Naar verwachting is een trailer voor J.J. AbramsEpisode IX pas in april te zien en de film debuteert op 20 december op het witte doek.

Klik hier voor een vergroting

powered by Filmtotaal

Related posts

Scarlett Johansson en ‘Rub & Tug’ nu al onder vuur

OnrOzy NL

Josh Brolin: ‘Endgame’ zeker niet zonder Thanos!

OnrOzy NL

Recensie: ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ en nog 2 films

OnrOzy NL
Aan het laden....