Films & zo

Trailer actiekomedie ‘Welcome to Acapulco’ met MIchael Madsen


De nieuwe actiekomedie Welcome to Acapulco gaat over een man die voor zijn werk naar New Mexico moet. Op het vliegveld komt hij een vriend tegen en een paar drankjes te veel zorgen ervoor dat hij per ongeluk in het echte Mexico terechtkomt, in Acapulco om precies te zijn. Voor hij het weet, wordt hij achterna gezeten door machtige criminelen, dodelijke huurmoordenaars en de FBI. De trailer is nu te bekijken.

Game-ontwikkelaar Matt Booth (Mike Kingsbaker) dacht in New Mexico zijn nieuwste spel te laten zien tijdens de Video Game Awards, maar dit gaat dus helemaal mis. Nu zit iedereen achter hem aan omdat hij in het bezit zou zijn van een mysterieus pakje dat hij het land zou hebben binnengesmokkeld. Matt weet echter niet over welk pakje die criminelen en de FBI het hebben. Hij besluit de handen ineen te slaan met een stoere en knappe femme fatale om een complot te ontrafelen dat niet alleen Amerika, maar de hele wereld op z’n kop zou kunnen zetten. Welcome to Acapulco is afkomstig van de Cubaanse regisseur Guillermo Iván (Bolaetrapo, Blue Family, Habana Instant). De cast bestaat naast Michael Madsen ook nog eens uit William Baldwin, Bradley Gregg, Ana Serradilla, Ana Layevska, Zach Rose, Guillermo Garcia, Maria Elena Heredia en Loris Curci.

De film komt in de States in het voorjaar uit. Over een Nederlandse bioscooprelease is niets bekend.

powered by Filmtotaal

Related posts

Alle onthullingen uit de 'Avengers: Endgame' trailer!

OnrOzy NL

Sci-fi wordt werkelijkheid: Nike komt met zelfknopende schoen

OnrOzy NL

Bruno Ganz (Adolf Hitler uit ‘Der Untergang’) overleden

OnrOzy NL
Aan het laden....