Films & zo

Dit spijt de broers Russo’s aan ‘Avengers: Infinity War’ en ‘Endgame’


Avengers: Infinity War is samen met Avengers: Endgame opgenomen. Het is een tweedelig verhaal, waarvan in elk geval het eerste deel een groot succes is. Critici en fans waren erg te spreken over de film en deze bracht meer dan 2 miljard dollar op aan de wereldwijde box office. Maar regisseurs Anthony en Joe Russo zijn niet helemaal blij.

In een interview met CinemaBlend vertelden de broers Russo over uitdagingen waar ze mee te maken hadden bij het maken van de films. In hun terugblik laten ze weten vooral van één aspect spijt te hebben: het feit dat de films back-to-back opgenomen zijn.

Moeilijk balanceren
Tijdens de opnames en eigenlijk het hele proces van het maken, hebben de broers Infinity War en Endgame als op zichzelf staande entiteiten behandeld. Maar dat was ingewikkeld. Volgens Anthony was het balanceren tussen de twee films erg ingewikkeld.

“Ik denk dat de voornaamste uitdaging lag in het vinden van een balans tussen de twee films, “ aldus Anthony. “Omdat elke film op zichzelf al zo complex was, werd het soms overweldigend om tussen de twee te schakelen. Daarom zochten we in het proces ook echt naar mogelijkheden om de twee te scheiden, zodat we gefocust konden blijven op het narratief. De films zijn verbonden, zoals alle Marvel-films, maar vertellen op zichzelf staande verhalen. “

Hoe gescheiden gaan we nog merken, want natuurlijk is Endgame echt een voortzetting van Infinity War. De Avengers proberen de massamoord van Thanos (Josh Brolin) om te keren. Hoe ze dat doen zien we vanaf 27 april in de bioscoop!

powered by Filmtotaal

Related posts

Alternatieve blik op slechterik ‘Avengers: Infinity War’

OnrOzy NL

Jennifer Garner zint op wraak in eerste trailer ‘Peppermint’

OnrOzy NL

Netflix-hit ‘Bird Box’ al 45 miljoen keer bekeken; regisseur verdedigt einde!

OnrOzy NL
Aan het laden....