Films & zo

Vertraging ‘Fantastic Beasts 3’ heeft grootse reden


Met een wereldwijde omzet van $652,8 miljoen noteerde Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018) ruim $160 miljoen minder omzet dan Fantastic Beasts and Where To Find Them (2016). Ook de ontvangst bleek mager met 37% op Rotten Tomatoes. Eerder werd duidelijk dat de opnames flink zijn vertraagd.

Nu weet acteur Dan Fogler (Jacob Kowalski) te melden dat deze vertraging een duidelijke reden heeft. Fantastic Beasts 3 is namelijk grootser dan de eerste films samen:


“Ja, we beginnen in de herfst. De film wordt gigantisch! De reden waarom we meer tijd kregen is dat de film groter is dan de eerste twee gecombineerd. Ze hebben meer tijd nodig om zich voor te bereiden en ze willen niets haasten, dus daarom schoven ze de opnames op.”


20 november 2020 in gevaar?
Of met de verlate opnamestart de verschijningsdatum van 20 november 2020 in gevaar komt valt te bezien, maar als deel drie “grootser” wordt dan de twee eerste films samen, dan zullen de opnames en post-productie vast ook flink meer tijd in beslag gaan nemen.

De filmreeks van David Yates zou in 2022 en 2024 nog twee delen moeten opleveren.

powered by Filmtotaal

Related posts

De topfilms die in december op Netflix verschijnen

OnrOzy NL

Afbeelding ‘Avengers 4’ toont nieuw team en Captain Marvel!

OnrOzy NL

Interview met Benedict Cumberbatch over ‘Mowgli’

OnrOzy NL
Aan het laden....