Films & zo

‘Liam Neeson geen racist omdat hij tongzoende met Viola Davis’


Eerder deze week heeft filmacteur Liam Neeson nogal wat ophef veroorzaakt toen hij in een interview stelde dat hij ooit plannen had om wraak te nemen op een zwarte man die een vriendin van hem verkracht had. Neeson kreeg een woedende menigte over zich heen die stelde dat de acteur racistisch zou zijn, maar zijn Hollywoodcollega’s nemen het inmiddels massaal voor hem op.

Actrice en presentatrice Whoopi Goldberg reageerde gisteren in haar talkshow The View op het nieuws. Goldberg is goed bevriend met Neeson en nam het dan ook voor hem op. “Ik ken hem al behoorlijk lang, als hij een racist zou zijn, dan had ik dat wel geweten“, stelt Goldberg. “Is het nou zo vreemd dat iemand kwaad is in een dergelijke situatie?” vraagt ze zich hardop af. “Hij heeft zelfs hulp gezocht om van zijn duistere wraakgedachten af te komen“.

Bewijs: zoen
Actrice Michelle Rodriguez reageerde via Vanity Fair op het nieuws. “Het is absolute onzin. Leugens, dat zijn het“, vertelt ze. “Liam Neeson is geen racist. Zo mag je hem ook nooit noemen. Rodriguez haalt Neesons intieme zoenscène met Viola Davis in Widows (2018) aan. “Heb je zijn innige tongzoen met Viola Davis gezien in ‘Widows’? Echte racisten doen dat niet met rassen die ze haten“, beweert Rodriguez. “Hij is een liefhebbende man. Punt uit“.

Première gaat niet door
Neeson liet eerder in een reactie weten dat hij net zo hard zou hebben uitgehaald als het blanke man betrof. Het incident zou veertig jaar geleden hebben plaatsgevonden. Toch bleven Neesons uitspraken niet zonder gevolgen. Lionsgate annuleerde enkele uren voor aanvang de galapremière voor Neesons nieuwe film Cold Pursuit.

powered by Filmtotaal

Related posts

‘Jennifer Lawrence ontkent seks met Harvey Weinstein’

OnrOzy NL

Zesde film van Martin Scorsese en Leonardo DiCaprio aangekondigd!

OnrOzy NL

Overtuigende en grootse trailer voor ‘Aquaman’!

OnrOzy NL
Aan het laden....