Films & zo

‘Inbreker Rihanna bekent schuld, maar hoeft niet naar gevangenis’


Een inbreker die vorig jaar binnendrong en vervolgens twaalf uur lang verbleef in de woning van de beroemde popzangeres en actrice Rihanna (Ocean’s Eight, Home) hoeft daarvoor niet de gevangenis in. De rechter in Los Angeles, Amerika, gaf de man, ondanks zijn bekentenis, namelijk een andere straf.Vorig jaar mei brak Eduardo Leon in bij Rihanna’s villa in Los Angeles. De zangeres was op dat moment niet thuis. Een assistent van Rihanna ontdekte de man uiteindelijk en belde de politie. Hij had toen al twaalf uur in haar huis doorgebracht. Woensdag kwam de zaak voor bij de rechter. Leon bekende tijdens de zitting schuldig te zijn.

Niet brommen
Opvallend is dat Leon geen celstraf krijgt. De rechter heeft Leon namelijk een proeftijd van vijf jaar opgelegd. Ook moet hij verplicht deelnemen aan een Office of Diversion and Reentry-programma. Dat is een speciaal programma voor mensen met mentale problemen, verslavingen of zonder dak boven hun hoofd.

powered by Filmtotaal

Related posts

Film ‘Lord of the Rings’-schrijver dit jaar te zien!

OnrOzy NL

‘Avengers 4’: Enorm groot wapen en nieuw personage onthuld?

OnrOzy NL

Blu-ray ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’ bevat extended edition

OnrOzy NL
Aan het laden....