Films & zo

Prachtige posters ‘Godzilla: King of the Monsters’ voor Chinees nieuwjaar


Disney is niet de enige met prachtige posters ter gelegenheid van Chinees Nieuwjaar. Ook Legendary Entertainment doet mee aan de trend. De filmstudio heeft voor Godzilla: King of the Monsters een viertal posters vrijgegeven van de monsters. Geheel in thema uiteraard.

Onderin dit bericht vind je vier nieuwe posters voor de film, die op stijlvolle wijze de vier monsters laten zien. Het gaat om Godzilla, Rodan, Mothra en King Ghidorah. Zij zullen allemaal vechten in deze nieuwe monsterfilm en daarvan kan er natuurlijk maar één de winnaar kan zijn.

Godzilla


Natuurlijk is de eerste poster van Godzilla zelf. Hij is op dit moment de onbetwiste koning, de heerser over alle monsters. Maar er zijn uitdagers en de vraag is of hij dat wel alleen aan kan.

King Ghidorah


Veel groter dan Godzilla en misschien wel veel gevaarlijker. Ghidorah is zo groot dat hij met een enkele klap van zijn vleugels hele steden omver kan blazen. Uitkijken dus!


Mothra


Mothra is relatief klein, maar staat bekend als de Queen of the Monsters. Zij is een oogverblindende bron van licht en zal dodelijker blijken dan je op het eerste gezicht zou denken.


Rodan


Tot slot is er Rodan, die uit een vulkaan komt. Godzilla is misschien de koning van het land, maar Rodan kan de titel King of the Sky zeker claimen.

powered by Filmtotaal

Related posts

Vincent Cassel wordt opnieuw vader met 31 jaar jonger model

OnrOzy NL

Is Thanos de enige slechterik in ‘Avengers: Endgame’?

OnrOzy NL

Wanneer de trailers voor ‘Avengers 4’, ‘Captain Marvel’ en ‘Spider-Man 2’ verschijnen

OnrOzy NL
Aan het laden....