Films & zo

Officieel: Disney gaat R-rated ‘Deadpool’-films maken!


Dit jaar wordt de overname van 20th Century Fox door Walt Disney een feit. Daarmee zal Marvel Studios de rechten van hun X-Men personages weer in handen krijgen. De grote vraag is hoe het Marvel Cinematic Universe hiermee om zal gaan. Nu is officieel duidelijk dat Disney / Marvel geen afscheid zal nemen van de succesvolle R-rated Deadpool-films!Ondanks dat nog veel zaken onduidelijk zijn over de toekomst van bepaalde Fox-filmfranchises, meldt Variety dat Disney-baas Bob Iger heeft onthuld dat Disney na de overname door blijft gaan met het maken van R-rated Deadpool-films en andere Marvel-films die zich richten op de oudere liefhebber.

Iger gaf aan dat deze films niet onder het traditionele Marvel of Disney logo worden verspreid. Disney zal ervoor zorgen dat deze films “zorgvuldig worden gelabeld, zodat er op geen enkele wijze onduidelijkheid kan ontstaan bij de consument.” Dit zei Iger tijdens een bijeenkomst voor investeerders.

Met dit nieuws kunnen we dus Deadpool 3 en X-Force weer op de kalender zetten. Ook lijkt het een goed teken voor de X-Men horrorfilm The New Mutants.

powered by Filmtotaal

Related posts

Spidey-spinoff 'Silver & Black' voorlopig uitgesteld

OnrOzy NL

Zack Snyder: Ben Affleck perfecte Batman; gave foto’s!

OnrOzy NL

De grootste Fanboy-films! [deel 2]

OnrOzy NL
Aan het laden....