Films & zo

Niet één maar twee ‘Zootopia’-vervolgen op komst


In 2016 werd Zootopia een van de grootste animatiehits van Disney Animation Studios ooit. De film verdiende meer dan 1 miljard dollar aan de wereldwijde box office en kreeg de Oscar voor de beste animatiefilm. Niet gek, want het verhaal was goed en de thematiek ook mooi.Ondanks dat grote succes, staat Zootopia tot nu toe op zichzelf. Er zijn formeel geen aankondigingen gedaan over vervolgen. Al lieten regisseurs Byron Howard en Rich Moore wel al weten open te staan voor vervolgen en spin-offs. Nu lijkt het erop dat ze die kans ook krijgen.

Twee vervolgen
Acteur Tommy Lister, die de stem van Finnick insprak, laat weten dat er twee vervolgen in de maak zijn. “Ik kan je vertellen dat ik nog een Zootopia maak met Disney. Sterker nog, het zijn er drie. Er waren drie Madagascars. Dat gaan we opvolgen. Dit is de grootste film die Disney produceert. De vorige kostte 240 miljoen dollar. Dat is wat ze uitgaven aan het budget, niet de advertenties. Maar de film bracht, met merchandise en box office zo’n 2,6 miljard dollar op. ”

Kortom: er komt nog heel wat meer!

powered by Filmtotaal

Related posts

Justin Theroux beleeft zwoele stranddag met drie topactrices tegelijk

OnrOzy NL

Trailertje ‘The Secret Life of Pets 2’ toont meer van poes Chloe

OnrOzy NL

Letitia Wright en John Legend in ‘Le Brio’ remake

OnrOzy NL
Aan het laden....