Films & zo

Gave poster ‘Star Wars’! | Filmtotaal filmnieuws


Sinds 1999 vindt er doorgaans één keer per jaar een Star Wars Celebration-evenement plaats, ergens op de wereld. Het is een moment voor fans van de franchise om zich te verzamelen en het verschenen werk met elkaar te eren. In april vindt in Chicago een volgende Star Wars Celebration plaats. Geheel gebruikelijk is er een officiële poster!

Van 11 tot en met 15 april loopt de McCormick Place in Chicago vol met Star Wars-fanboys en -girls; graag verkleed en op jacht naar fanartikelen, handtekeningen en uiteenlopende besprekingen van direct betrokkenen. Zo geven onder meer Joonas Suotamo (de nieuwe Chewbacca), Sam Witwer (de stem van Darth Maul in o.a. Star Wars Rebels) en acteur Greg Grunberg (Snap Wexley) acte de présence.

Bovenstaand affiche is een mash-up van de verschillende sagafilms, met (uiteraard) de twee belangrijkste personages van de huidige vervolgtrilogie, Rey (Daisy Ridley) en Kylo Ren (Adam Driver), op de voorgrond. Zij zullen in J.J. Abrams’ Star Wars: Episode IX bepalen hoe de negendelige Skywalkersaga wordt afgerond, hoogstwaarschijnlijk voor goed – al weet je dat met Hollywood nooit helemaal zeker.

powered by Filmtotaal

Related posts

Marvel geeft nieuwe details over ‘Captain Marvel’ en ‘The Eternals’!

OnrOzy NL

Tweede trailer ‘Avengers: Endgame’ snel online

OnrOzy NL

Trailer actiekomedie ‘Welcome to Acapulco’ met MIchael Madsen

OnrOzy NL
Aan het laden....