Films & zo

De vijf topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd


Elke week voegt Netflix heel wat films toe aan de database. Daar zitten soms mooie films tussen en soms wat minder mooie. In dit artikel lichten we de vijf beste films uit die nieuwe toevoegingen uit en bieden we je een overzicht met alle andere producties die nu beschikbaar zijn. Kong: Skull Island (2017)


Regie: Jordan Vogt-Roberts | Cast: Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Brie Larson, John C. Reilly


De opzet van een breder universum rond King Kong en Godzilla vond mede plaats in deze film. Een groep wetenschappers reist ergens tijdens de Koude Oorlog naar een mysterieus eiland dat niet eerder ontdekt werd in de Grote Oceaan. Eenmaal daar komen ze achter geheimen die ze beter niet hadden kunnen ontdekken en begint een strijd om te overleven. Heel makkelijk is dat niet, want ze worden achterna gezeten door Kong, een gigantische gorilla.

Norman: The Moderate Rise and Tragic Fall of a New York Fixer (2016)


Regie: Joseph Cedar | Cast: Richard Gere, Lior Ashkenazi, Michael Sheen, Charlotte Gainsbourg


Norman wordt verliefd op een politica die in opkomst is. Als zij premier van Israël wordt, groeit de waardering die de Joodse gemeenschap in New York heeft voor Norman enorm. Maar een deel van zijn connecties is niet zo eerlijk als het lijkt en dat vormt het begin van een tragisch verhaal. Een film met opvallend spel van Richard Gere.

Life (2017)


Regie: Daniel Espinosa | Cast: Rebecca Ferguson, Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds, Hiroyuki Sanada


Een horrorfilm die zich in de ruimte afspeelt. Een stel astronauten bevindt zich in het International Space Station en doet een bizarre ontdekking op Mars: er is daar leven. Als ze onderzoek doen naar de levensvorm, blijkt al snel dat het experiment onverwachte gevolgen heeft. De levensvorm blijkt daarnaast veel slimmer dan ooit verwacht en brengt al snel de levens van de bemanning in gevaar.

The Edge of Seventeen (2016)


Regie: Kelly Fremon | Cast: Hailee Steinfeld, Haley Lu Richardson, Blake Jenner, Kyra Sedgwick


Voordat Hailee Steinfeld in Bumblebee speelde, was ze te zien in deze ingetogen coming-of-age film. Ze speelt Nadine, een middelbare scholier die al heel erg ongemakkelijk is. Dat wordt veel erger als haar oudere broer Darian begint te daten met haar beste vriendin Krista. Daarop voelt Nadine zich eenzamer dan ooit, tot ze een bedachtzame jongen ontmoet die haar het gevoel geeft misschien niet alleen op de wereld te zijn.

Abducted in Plain Sight (2017)


Regie: Skye Borgman | Cast: Jan Broberg Felt, Mary Ann Broberg, Bob Broberg, Pete Welsh


Op 17 oktober 1974 wordt de twaalfjarige Jan Broberg ontvoerd door haar buurman en beste vriend van haar ouders. Deze documentaire vertelt het verhaal van haar en haar familie, de Brobergs. De familie uit Idaho viel voor de charmes van een sociopaat die het voorzien had op hun dochter. Het is een tragedie, waarbij wellicht het ergste is dat de misdaden voorkomen hadden kunnen worden.

En verder…


Voegde Netflix onderstaande titels toe aan zijn database.

Actie


Revenger (2019)


Drama


Baazaar (2018)


powered by Filmtotaal

Related posts

Nieuwe foto’s van aankomende decemberfilms

OnrOzy NL

Woede over nieuwe reboot ‘Ghostbusters’

OnrOzy NL

Gave posters voor ‘Avengers: Endgame’!

OnrOzy NL
Aan het laden....